• EsküvÅ‘ fotózás
  Esküvő fotózás ... ahogy még nem láttad.
 • Mediterrán
  Mediterrán forró, toszkán nyár, szerelem oldalkocsival
 • Szabadság
  Szabadság Fedezd fel velünk, az esküvő szépségeit!
 • Barátok...
  Barátok... őszinte pillanatok
 • Elegancia
  Elegancia Figyelünk a részletekre
péntek, július 12, 2024

Vadromantikus meghívók

Vadromantikus meghívókkal frissítjük idén a kollekciónkat. Ezekkel a őszi eskvüvő vásáron debütálunk! Friss minták hamarosan a galériában és a facebook oldalunkon. Addig is egy kedvcsináló kép vadromantikus esküvői meghívó

Esküvői fotógaléria

Nézd meg válogatásunk az elmúlt egy-két év esküvőiről.

Kérlek ne siess a képek átnézésével. (Ez nem a facebook.) Tölts időt 1-1 kép előtt, és próbáld beleképzelni magad az adott pillanatba. Képzeld oda a párodat, szüleidet, barátaidat...
Remélhetőleg érzelmeket fognak megmozdítani benned is a fotók.
Sok kép van. Nem muszáj egyszerre végignézni, ha legközelebb jössz más sorrendben fogod látni, akkor sem lesz unalmas!

Meríts ötleteket is a saját esküvődhöz!

Jó kérdés…

Mi lesz, ha esni fog?

image

esős esküvő

Az eső esik
Bár a londoni esküvőkön ez sokkal nagyobb probléma, mint nálunk, de hazánkban is a legtöbb csapadék május és augusztus között esik. Olvass tovább!

Családias esküvőt terveztek, nem szükséges sok meghívót készíteni. Ki vállalja ezt?

image

esküvői meghívó

CSALÁDIAS HANGULAT
Sokan világraszóló lakodalomban gondolkoznak, ahol ott van a falu apraja-nagyja. Nekik kell vagy 200 meghívó. Több vendég, nagyobb mulatság, nagyobb haszon. Ezzel szemben Ti épp csak a családot akarjátok meghívni, nincs szükségetek sok meghívóra. Olvass tovább!

Fine Art Albumok

image

image

Személyre szabott album
Kiváló minőségű, kreatív fotókönyvek igényes pároknak. Olvass tovább.

Miben segítünk?

image PROFESSZIONÁLIS ESKÜVŐI FOTÓZÁS
ismerd meg elképzelésünket a jó esküvői fotókról. Tovább!

 

image IGÉNYES FOTÓKÖNYVEK.
Grafikai studiónk kreatívjaival számos kiadványt készítettünk már, így a gyönyörű fotókból izgalmas fotókönyveket készítünk a te igényeid szerint. Olvass tovább!

 

image KREATÍV ESKÜVŐI MEGHÍVÓKÉSZÍTÉS.
Van jónéhány referenciánk is, de általában egyedi elképzeléseket valósítunk meg. Gyertek el és mondjátok meg, mi az elképzelésetek, s megvalósítjuk számotokra! Tovább!

 

image ESKÜVŐI VIDEÓZÁS.
AZ egy személyes videókészítés kora elmúlt. Manapság egy csapat készíti a filmet, s egy másik csapat az utómunkát. Ti vagytok a főszereplők, mi készítjük a filmet hozzá! Tovább!

 

RÓLUNK MONDTÁK ...

 • Ági és Tamás +

  „Az esküvői fotózás jó hangulatban zajlott, nem is gondoltuk, hogy ez ilyen laza is lehet. Azóta már több barátunknak ajánlottuk
 • Szilvi +

  „… nem találok szavakat az esküvői fotókra, mert annyira gyönyörűek lettek - rólunk ilyen szép képek még nem készültek – belőlünk kihoztál mindent!"
 • Rita és Gábor +

  „…már a szervezés elejétől fogva koncepcióban gondolkodtunk és ez a meghívó nagyon beleillett az esküvőnk tervezett szín- és hangulatvilágába.”
 • Anita +

  Még huszadik nézésre is elérzékenyülök, az esküvői fotókat nézegetve…
 • 1

Kik vagyunk? Miért csináljuk?

Sokak életében az esküvőre járni ritka dolog. Mi már több mint 400 esküvőn fotóztunk. Hiányozna, ha nem csinálnánk. A fotózásnak ez egy nagyon izgalmas, változatos műfaja. Hálás feladat fiatalok örömében részt venni. 

Feleségemmel együtt jártunk sok esküvőre, aztán, ahogy jöttek a gyerekek egyedül folytattam. Óriási tapasztalat látni, hogy bár a körülmények változnak, a párok mindig izgalommal készülnek életük nagy napjára. A képválogatás, fotókönyv készítés most is közös. Mindig az ösztönöz minket, hogy a munkánkat jó szívvel csináljuk, s egy picit magunkból is hozzáadjunk.

A filmezés mára olyan szerelmünkké vált, amit már nem tudtunk megtanulni, így külsős stábbal dolgozunk. A végeredmény egy valódi film, amiről azt gondoljuk, hogy méltón kiegészíti a többi tevékenységünket!


Kapcsolatfelvétel
Időpontegyeztetés telefonon: +36 (20) 445 8595 • Személyes találkozó: 1164 Budapest, Garmada u. 6. • Ajánlatkérés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. • Adószámunk: 21041961-2-42