• EsküvÅ‘ fotózás
  Esküvő fotózás ... ahogy még nem láttad.
 • Mediterrán
  Mediterrán forró, toszkán nyár, szerelem oldalkocsival
 • Szabadság
  Szabadság Fedezd fel velünk, az esküvő szépségeit!
 • Barátok...
  Barátok... őszinte pillanatok
 • Elegancia
  Elegancia Figyelünk a részletekre
péntek, július 12, 2024

Egyedire terveztétek a nagy napot?

Gondolom, a meghívót se katalógusból akarjátok választani. Nézd meg milyen trükkök léteznek ahhoz, hogy egyedi és elegáns legyen a meghívótok.

Ha már minden részletet kitaláltatok, minden úgy sikerült a csokortól a helyszínválasztásig, a dekorációig. Ráadásul a párod is a legkülönlegesebb személy. Erre a nagy napra a vendégeket egy katalógusból választott tömegmeghívóval hívnád meg?
Hosszú évek alatt alig készítettünk két hasonló meghívót. Általában minden párnak sikerült egyedivé tennie a saját meghívóját. Volt már olyan is, hogy több mintából gyúrtuk össze az igazit. Kreatív grafikusaink a napi igények szerint készítik el számotokra a terveket. Kreatív esküvői meghívó1Egyszer az volt a felkérés, hogy egységes legyen a meghívó, az ültető kártyák, a menük stílusa és a sátor falait és az asztalt borító dekoráció. Számolgattunk, hogy mennyiből jönni ki ez a valóban egyedi és stílusos ötlet. Miután hatszámjegyű lett, megfordítottuk, s egy ízléses modern anyagmintát választottunk (ami ráadásul akciós volt az Ikeában), s ahhoz igazítottuk a meghívót és egyéb print anyagokat. A dekor nagy sikert aratott, mert úgy tűnt, mintha az egész a pár részére készült volna. Egy ingyenes személyes tanácsadás alkalmával elmondjuk, milyen módszerekkel lehet megvalósítani az álommeghívót. Gondoltatok már rá, hogy a monogramokból milyen különleges logót lehet készíteni? A betűtípusok ízléses kombinációjával szintén biztos a siker. Nálunk évente frissülnek a betűtipusok, hogy ne a régi windows fontokból lehessen csak választani. Rendkívül egyedi a meghívó, ha egy kicsit drágább, de nagyon trendi papírra készül.
Gyertek el ötletelni, nézzétek meg az eddigi sikeres meghívóinkat, bemutatjuk a papír- és szalagválasztékot, amelyek közül biztosan tudtok majd választani. Hozzátok el az összes izgalmas elképzeléseteket, s tervezzünk együtt egy nagyon igényes meghívót, ami alapján a vendégek nagy izgalommal fognak eljönni az esküvőtökre. Végeredményben készülj arra, hogy házasság előtt álló barátnőid elteszik a meghívókat követendő mintának kollekciójukba. 

Meghívó saját kezűleg? Mennyivel személyesebb, nem?
Szívesen megcsinálnád a meghívókat, ötleted is van, csak nem tudod hogyan kezdj hozzá?

A kreatív menyasszonyok az esküvőn szeretnének magukból adni minden vendégnek, akik elfogadják a meghívást. A legszemélyesebb, ha valakinek adatott jó kézügyesség, s egyedül meg tudja csinálni a meghívókat is, de mégsem tűnnek barkácsolásnak. Nem bonyolult a különleges elegáns papírokat megtalálni, pl. a kreatívhobbi üzletekben. Van olyan is, hogy csak a szalagokat kötik fel a párok, este munka után, míg nagyobb gyakorlatot igénylő nyomdai részeket, előkészítéseket másra bízzák. Gyakorlat nélkül viszont bátortalanul kezd neki az ember. Sok helyen nem szeretik az egyedi igényeket, inkább a sorozatgyártásra álltak rá.
Kreatív esküvői meghívó2Kreatív esküvői meghívó2Kreatív esküvői meghívó3


Kollégáimmal szívesen meghallgatjuk az elképzeléseket és próbálunk a megvalósításhoz költségtakarékos, ugyanakkor elegáns megoldásokat kínálni. A meghívó készítés bármelyik fázisát szívesen átadjuk nektek, hisz annyival a mi munkánk is kevesebb. Tudtad például, hogy a meghívó szép meghajtását biegelőgéppel kell végezni, s akkor nem fog megtörni, összevissza hajlani, hanem penge éles vonal mentén lesz a hajtás. Ez nálunk filléres költség, úgyhogy elhozhatod a meghívókat csupán a hajtogatásra is. Gyertek el, nézzétek meg eddigi munkáinkat, a hozzájuk fűződő sztorikat, s tegyetek egy próbát velünk, minden elkötelezettség nélkül.
Ingyenes tanácsadásunkon megmutatunk egy pár trükköt a meghívókészítéshez. S ha néhány feladatot mégis ránk bíztok, kedvező áron meg is csináljuk.

 

Jönnek több országból is vendégek, akiknek saját anyanyelvükön szeretnétek meghívót adni? Vagy nem mindenki akartok a vacsira is meghívni, és olyan is van aki csak a polgárira jön? Többféle szövegezéssel kellenek a meghívók?

Biztos hallottad már, hogy a meghívókészítésnél minden fázis pénzbe kerül. A tervezés, a szövegváltozatok, ráadásul mindegyikből minimum darabszámokat kell rendelni. Ez azért van, mert a nyomdai technológia csupán nagy példányszámban gazdaságos. Kis mennyiségnél nagyon magas árak adódnak. Azért költséges a többféle szövegezés egy esküvői meghívónál... Pedig az esküvők nagy részénél teljesen logikus, hogy csak egy család jön külföldről, akit anyanyelvén szeretnétek meghívni és nem kell még 20 ugyanolyan meghívó...
A meghívókészítés készülhet digitális technológiával, ekkor akár minden példány lehet egyedi. Nálunk ennek nincs plusz költsége. Ha nagyon egyedivé akarod tenni, lehet minden meghívó névre szóló, vagy legalább a borítékon szerepelhet családonként a címzés.
A személyes találkozónk alkalmával megmutatjuk mennyiféle többnyelvű, több szövegezésű meghívót készítettünk. Sőt arra is mutatunk példát, hogy a nagy létszámú polgárira jóval egyszerűbb meghívó készült. 

Családias esküvőt terveztek, nincs szükség sok meghívóra? Ki vállalja ezt?

Sokan világraszóló lakodalomban gondolkoznak, ahol ott van a falu apraja-nagyja. Nekik kell vagy 200 meghívó. Több vendég, nagyobb mulatság, nagyobb haszon. Ezzel szemben Ti épp csak a családot akarjátok meghívni, nincs szükségetek sok meghívóra. Biztos belegondoltál már: Ki fog veletek szóba állni, mennyi lesz az egyszeri díj. Kérhetünk így látványterveket, szövegvariációkat, nem számítunk túl kicsit ügyfélnek? 
Valójában a technológiától függnek ezek a költségek. Nálunk akár egyesével is rendelhetőek a meghívók, szívesen készítünk a megrendelés előtt egy prototipust, hogy ne átvételkor lássátok először egyben az egészet. Gyertek el, mondjátok el elképzeléseiteket. Nálunk akár 10 példányt is rendelhettek! Nézzétek meg a több tucat referenciánkat, s mondjátok el elképzeléseteket, tervezzük meg együtt a ti meghívótokat!

 

Még nem döntöttél? Kérj ajánlatot!
Ajánlatkérés
 

 

Miben segítünk?

image PROFESSZIONÁLIS ESKÜVŐI FOTÓZÁS
ismerd meg elképzelésünket a jó esküvői fotókról. Tovább!

 

image IGÉNYES FOTÓKÖNYVEK.
Grafikai studiónk kreatívjaival számos kiadványt készítettünk már, így a gyönyörű fotókból izgalmas fotókönyveket készítünk a te igényeid szerint. Olvass tovább!

 

image KREATÍV ESKÜVŐI MEGHÍVÓKÉSZÍTÉS.
Van jónéhány referenciánk is, de általában egyedi elképzeléseket valósítunk meg. Gyertek el és mondjátok meg, mi az elképzelésetek, s megvalósítjuk számotokra! Tovább!

 

image ESKÜVŐI VIDEÓZÁS.
AZ egy személyes videókészítés kora elmúlt. Manapság egy csapat készíti a filmet, s egy másik csapat az utómunkát. Ti vagytok a főszereplők, mi készítjük a filmet hozzá! Tovább!

 

RÓLUNK MONDTÁK ...

 • Ági és Tamás +

  „Az esküvői fotózás jó hangulatban zajlott, nem is gondoltuk, hogy ez ilyen laza is lehet. Azóta már több barátunknak ajánlottuk
 • Szilvi +

  „… nem találok szavakat az esküvői fotókra, mert annyira gyönyörűek lettek - rólunk ilyen szép képek még nem készültek – belőlünk kihoztál mindent!"
 • Rita és Gábor +

  „…már a szervezés elejétől fogva koncepcióban gondolkodtunk és ez a meghívó nagyon beleillett az esküvőnk tervezett szín- és hangulatvilágába.”
 • Anita +

  Még huszadik nézésre is elérzékenyülök, az esküvői fotókat nézegetve…
 • 1

Kik vagyunk? Miért csináljuk?

Sokak életében az esküvőre járni ritka dolog. Mi már több mint 400 esküvőn fotóztunk. Hiányozna, ha nem csinálnánk. A fotózásnak ez egy nagyon izgalmas, változatos műfaja. Hálás feladat fiatalok örömében részt venni. 

Feleségemmel együtt jártunk sok esküvőre, aztán, ahogy jöttek a gyerekek egyedül folytattam. Óriási tapasztalat látni, hogy bár a körülmények változnak, a párok mindig izgalommal készülnek életük nagy napjára. A képválogatás, fotókönyv készítés most is közös. Mindig az ösztönöz minket, hogy a munkánkat jó szívvel csináljuk, s egy picit magunkból is hozzáadjunk.

A filmezés mára olyan szerelmünkké vált, amit már nem tudtunk megtanulni, így külsős stábbal dolgozunk. A végeredmény egy valódi film, amiről azt gondoljuk, hogy méltón kiegészíti a többi tevékenységünket!


Kapcsolatfelvétel
Időpontegyeztetés telefonon: +36 (20) 445 8595 • Személyes találkozó: 1164 Budapest, Garmada u. 6. • Ajánlatkérés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. • Adószámunk: 21041961-2-42